loading

Valoare

Portofoliu & Disponibilitate

De la soluții variate pentru integratori și SMB, până la produse de retail și magazine online, experiența de peste 20 ani în distribuția electro-IT ne-a demonstrat că varietatea portofoliului și disponibilitatea stocurilor sunt critice pentru un business modern.

Cele mai importante branduri din lume la nivel regional se regăsesc în portofoliul NOD ce înglobează peste 175 branduri de renume mondial. Mai mult de 20.000 de produse sunt disponibile permanent în stocul NOD, în cadrul noului centru logistic de 55.000 mp.

NOD Webshop

Reprezentând una dintre cele mai stabile platforme de plasare a comenzilor online din piața de distribuție electro-IT din România, NOD Webshop se dezvoltă permanent pe baza feedback-ului și nevoilor partenerilor NOD.

Lunar, mai mult de 8000 utilizatori plasează online prin NOD Webshop peste 13.000 comenzi și 5000 coduri unice de produs. Prin versiunea mobile, NOD Webshop transformă procesul de cumpărare online într-o experiență plăcută și eficientă.

Centru logistică

NOD operează un depozit modern de clasa A de 55.000 mp în cadrul căruia se regăsesc peste 20.000 de produse. Situat în apropierea capitalei și cu acces direct la autostrada A1, depozitul include dotări tehnologice specifice și sisteme de ultima generație.

Depozitul este monitorizat cu un sistem WMS, având la interior o platformă P+3 dedicată produselor medii și mici, cu rulaj mare, pentru optimizarea timpilor de servire a comenzilor, cât și a spațiului de depozitare.

NOD Academy

Singurul program de colaborare ce reunește și promovează oameni și resurse specializate, cu scopul dezvoltării pieței IT și a partenerilor NOD. Prin ecosistemul NOD Academy, livrăm know-how de afaceri, tehnologii, experiență și sprijinim perfecționarea competențelor partenerilor noștri de business.

Apartenența la comunitatea de business NOD Academy amplifică legitimitatea și nivelul de încredere acordat partenerilor noștri, care devin, prin asocierea cu NOD, o opțiune prioritară în selectarea furnizorilor de soluții electro-IT.

Consultanță & Servicii

De la presales la marketing, de la financiar la dezvoltarea afacerii, NOD pune la dispoziție echipe cu diverse specializări pentru crearea unui business solid și profitabil pentru parteneri.

Prin NOD Servicii Profesionale, partenerii NOD livrează către clienții lor soluții personalizate, cu beneficii clare, în cel mai scurt timp posibil.

Marketing

În spatele succesului unei echipe de vânzări, stă o echipă proactivă de marketing. Înțelegerea tendințelor de piață și promovarea soluțiilor potrivite la momentul impactului maxim în vânzări vine din experiența succcesului măsurabil în rezultate.

Marketingul digital, resursele și campaniile personalizate, generarea oportunităților prin crearea nevoii clientului final, concepte de evenimente unice sau la cheie dedicate partenerilor NOD transformă calitatea business-ului acestora, promovându-le viziunea și originalitatea afacerii lor.