loading

Branduri proprii

BRANDURI PROPRII

Suntem într-o permanentă căutare de noi provocări și oportunități în piață. Testăm și punem la lucru idei pentru dezvoltarea pe noi segmente de piață cu potențial de creștere. Experiența acumulată ne-a ajutat să înțelegem atât piața de IT&C, cât și nevoile consumatorului final.

Dezvoltarea brandurilor proprii ca direcție de business vine din dorința de a folosi expertiza pe care o avem in folosul consumatorilor. Succesul de care s-au bucurat brandurile proprii NOD în rândul clienților finali în regiune confirmă eforturile constante ale echipei NOD pentru dezvoltarea unor produse de calitate pe aceste nișe.

Gama variată de electrocasnice vine în întâmpinarea nevoilor cotidiene din orice casă, sincronizând cerințele tehnologice cu confortul clienților finali. Posibilitatile sunt nelimitate. Produsele sunt caracterizate printr-un design compact și ergonomic, completat de multiple funcții pentru ușurință, eficiență și confort în utilizare.

Lansat in 2011, HEINNER acoperă toate categoriile de electrocasnice mici și mari de la mixere, roboți de bucătărie, aspiratoare, fiare de călcat până la frigidere, mașini de spălat, aragazuri și hote, cât și gama extinsă de aer condiționat și încălzire.

Brand lansat în anul 2016, HEINNER Home cuprinde o gamă de textile diverse pentru bucătărie, textile decorative, lenjerii de pat, tabureți și covoare. HEINNER Home oferă inspirație pentru orice casă, într-o varietate de culori, texturi și modele, accesorii și soluții funcționale.

HEINNER Home se bazează pe simplitate, rafinament și calitate, astfel încât să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi, păstrând în același timp și prețuri accesibile.

HORIZON a fost lansat în 2005, urcând repede în topul vânzărilor de monitoare în plan local prin promovarea de produse și servicii de calitate, precum standardul deja recognoscibil în rândul utilizatorilor “0 pixeli morți, 0 subpixeli”.

Din 2011, brandul HORIZON intră pe piața de Consumer Electronics (televizoare, tablete, Hi-Fi audio / video), ajungând în prezent la mai mult de 100 de produse active cu vânzări anuale medii peste 100.000 de televizoare.

Noua linie Hi-Fi audio ACUSTICO lansată în 2018 desăvârșește imaginea cu o linie audio perfect pregătită pentru a surprinde prin modele cu design fresh și o calitate a sunetului de excepție: soundbar-uri, microsisteme, boxe sau radio clock-uri, în diferite combinații, culori și materiale.

Momki, născut în 2014, include o gamă largă jucării ce includ jocuri de călătorie, board games, jocuri de familie și jocuri de inteligență, educative, jucării ce dezvoltă gândirea, intuiția, abilitățile motrice și, nu în ultimul rând, imaginația copiilor.

Creat în 1972, reinventat în 2012. A început cu un cadru de bicicletă construit într-o fabrică de armament, la Zărnești. 20 ani mai târziu un proiect independent a readus la viață marca Pegas și vechea bicicletă într-o nouă formă.

Indiferent de destinație, bicicletele Pegas îți oferă posibilitatea de a transforma orice drum într-o adevărată experiență pe două roți ce combină libertatea de a alege dificultatea drumului cu o notă superioară de eficiență.

Pegas vine ca o urmare contemporană a cerințelor actuale. Soluțiile dezvoltate reprezintă ameliorarea unui tip de transport și totodată, a unei forme de mișcare care a suscitat încontinuu interesul oamenilor, de la inventarea sa și până în prezent.

Serioux combină noile tehnologii cu design-ul modern și funcționalitățile avansate. Brandul evoluează constant câștigând stabilitate și forță prin mărirea cotei de piață și extinderea gamei de periferice IT: tastaturi, boxe, GPS, power bank, UPS, suporți TV, conectică etc, având în prezent mai mult de 400 de produse active. Conform studiilor de piață, GPS-ii Serioux sunt cei mai bine vânduți în piața din România, ocupând numărul 1 ca și număr de unități vândute.

Din 2016 am dezvoltat și o gamă de produse dedicate consumatorilor din zona de gamming: scaune, mousi, tastaturi, căști și alte accesorii. Service-ul este unul de tip pick-up & return, sistem ce aduce mult confort clienților.

Este parte din familia ta. U-Grow reprezintă combinația perfectă dintre confort, utilitate, ergonomie și funcționalitate, pentru a oferi tot ceea ce este nevoie pentru creșterea corectă a copiilor.

Brandul U-Grow a luat naștere ca un răspuns la o nevoie (sau mai multe). Nevoia de siguranță! Nevoia de calitate, de certitudinea că părinții vor putea să-și crească copiii sănătoși, integri, într-un mod cât mai simplu, contemporan.

Mizăm pe tehnologia din spatele produselor noastre, tocmai pentru a ține pasul cu evoluția. Produsele noastre sunt proiectate de parinți pentru copii, reprezentând un etalon în categoria produselor dedicate puericulturii. Produsele sunt ideale, ușor de utilizat, durabile și sigure. Ceea ce este foarte important pentru noi, este și pentru clienții noștri.