loading

Soluții Cloud

SOLUȚII CLOUD

Cloud Solutions Provider

Lumea s-a schimbat, iar conceptul de cloud computing intră în atenția tot mai multor companii. Tendința mondială este de migrare de la aplicațiile instalate pe computere, achiziția și operarea propriei infrastructuri IT la închirierea acestei infrastructuri și utilizarea online a aplicațiilor.

Prin Cloud Solution Provider (CSP), clienții partenerilor NOD pot cumpăra soluții Microsoft Cloud pe bază de abonament cu plată lunară sau anuală. Asta înseamnă că poți folosi o soluție de tip enterprise fără să plătești de la bun început licențe costisitoare pentru pachete complexe. Prin CSP, plătești doar pentru ceea ce consumi.

Adaugi noi funcționalități doar când ai nevoie și renunți la ele când nu le mai folosești pentru a adăuga apoi altele, în funcție de necesitățile business-ului tău. Modelul de vânzare CSP este unic prin faptul că reușește să creeze avantaje esențiale pentu toți jucătorii implicați.

Ce câștigi folosind CSP?

Personalitate și viteză
Personalitate și viteză

Prin CSP în doar câteva MINUTE vendorul tău îți poate crea una sau mai multe mașini virtuale care îți oferă rapid resursele de care compania are nevoie pentru orice tip de aplicații.

Scalabilitate
Scalabilitate

Nivelul de resurse folosite crește sau scade automat și instantaneu, în funcție de consum. La fel și plata.

Performanță oriunde, oricând
Performanță oriunde, oricând

Poți folosi aplicația sau soluțiile contractate prin CSP oriunde ai fi, în orice moment din zi sau noapte.

Optimizare costuri
Optimizare costuri

Plătești strict ce consumă aplicațiile tale și totul se oprește când dorești.