loading

Credem

CREDEM

Pentru a performa în fiecare zi trebuie să înțelegem nevoile celorlalți si se ne adaptăm cu deschidere și maturitate cerințelor fiecăruia: clienți, parteneri sau colegi.

Valoarea adăugată relației de business se manifestă prin depășirea așteptărilor. Este și motivul pentru care CREDEM

În parteneriat
În parteneriat

Deoarece știm că așteptările și cerințele partenerilor NOD sunt coordonatele principale ale calității. Toate eforturile și resursele implicate au ca scop dezvoltarea relației de business cu partenerii, astfel încât Network One Distribution să fie prima lor opțiune.

În Inovație
În Inovație

Deoarece viitorul aparține celor care-l văd venind. Suntem într-o permanentă căutare de noi provocari și oportunități în piață, pe care le valorificăm prin dezvoltarea a noi segmente de piață și branduri noi cu potențial de creștere.

În Oameni
În Oameni

Deoarece știm că expertiza și profesionalismul oferite de membrii echipei NOD ne diferențiază în relația cu partenerii. Ne dezvoltăm în permanență pentru a oferi dinamica necesară succesului tuturor proiectelor.

În Valoare
În Valoare

Deoarece credem în amplificarea creativității și energiilor partenerilor pentru reușita în business. Prin NOD Academy, promovăm și livrăm proactiv know-how de afaceri, cultură IT pentru a sprijini perfecționarea competențelor partenerilor de business și dezvoltarea pieței IT.