loading

Distribuție

DISTRIBUȚIE

Lucrăm cu peste 3.200 de reselleri și mai mult de 175 de branduri. În fiecare zi ne adaptăm activitatea în funcție de cerințele clienților și partenerilor noștri. Expunerea la situații neobișnuite în piața locală ne-a ajutat să obținem o înțelegere a industriei și capacitatea de a oferi soluțiile potrivite, prin cele mai eficiente canale.

Așteptările partenerilor noștri ne motivează și venim în sprijinul lor oferindu-le acces rapid la soluțiile de care au nevoie pentru clienții lor, precum și consultanță în procesul de selectare și implementare a soluțiilor. Am ajuns liderul pieței locale de distribuție prin dezvoltarea unui ecosistem de specialiști și printr-un portofoliu variat de soluții adaptate continuu la schimbările din piață și la tendințele ce definesc viitorul în electro-IT.

Soluții de management al documentelor
Soluții de management al documentelor

Soluțiile de management al documentelor sunt esențiale pentru fiecare business, optimizând parcul de imprimante și multifuncționale și reducând costurile imprimării pentru a crește eficiența utilizării echipamentelor din soluție.
Soluțiile de autentificare și mobilitate oferite prin soluții de management protejează informațiile, asigură acces sigur și rapid la serviciile de imprimare pentru productivitatea utilizatorilor.

Soluții pentru casă și confort personal
Soluții pentru casă și confort personal

Administrarea și securitatea casei, relaxarea sau biroul de acasă se digitalizează și devin din ce în ce mai interactive. NOD deține un portofoliu de produse și soluții ce transformă felul în care interacționați cu spațiul și timpul de acasă.
Device-uri pentru navigarea online, socializare, jocuri sau produsele de uz casnic programabile, toate aduc viitorul mult mai aproape.

Soluții de securitate și supraveghere
Soluții de securitate și supraveghere

Fie ca vorbim despre monitorizare sau despre asigurarea perimetrului, soluțiile de supraveghere pot fi personalizate astfel încât afacerea companiei să fie în siguranță și liniștea căminului familiei asigurată.
Portofoliul NOD cuprinde cele mai importante branduri de securitate și video supraveghere. Fluxul de implementare, configurare și instalare a soluțiilor este asigurat prin servicii la cheie.

Platforme de colaborare și eficientizare în organizații
Platforme de colaborare și eficientizare în organizații

Platformele IT integrate devin esențiale ca managerii și angajații să colaboreze și comunice indiferent unde se află, în condiții de securitate maximă a datelor.
NOD oferă soluții complexe ce vă permit să coordonați eficient compania și să oferiți cele mai performante instrumente de lucru fiecărui membru al organizației.

Soluții de promovare și afișare conținut
Soluții de promovare și afișare conținut

Soluțiile de promovare și afișare de conținut îmbunătățesc experiența de consum, permit o prezentare interactivă a ofertei și încurajează comunicarea clienților cu brandul și produsele pe care le promovați.
NOD oferă partenerilor săi o gamă extrem de cuprinzătoare de produse și soluții de promovare și afișare de conținut, pentru a amplifica resursele creative de promovare folosite de fiecare client.

Securitate & Enterprise Networking
Securitate & Enterprise Networking

Este foarte important ca biroul sau compania să folosească cele mai noi infrastructuri de conectare la universul digital, pentru a vă putea bucura de conexiuni rapide și foarte sigure.
Soluțiile complete pentru designul și implementarea rețelelor interne și conectarea acestora la internet asigură conectare impecabilă și în condiții de securitate maximă a datelor.

Soluții de educare și inovare
Soluții de educare și inovare

Prezentările multimedia și tehnologiile noi, larg acceptate și utilizate de elevi, simplifică transmiterea informației către elevi și interacțiunea acestora cu materialul didactic.
De la table digitale care permit editarea și manipularea conținutului video sau grafic și până la soluții de evaluare precum catalogul electronic, cele mai noi instrumente pentru educația digitală sunt disponibile partenerilor NOD.

Internet of Things
Internet of Things

Soluțiile și dispozitivele IOT îmbunătățesc procesele și dau o nouă definiție conceptelor de productivitate și eficiență în business, cât și în viața personală a utilizatorilor.
Colaborarea dintre entități, optimizarea costurilor, interconectarea securizată și eficientizarea activităților zilnice sunt doar câteva beneficii ale IOT-ului.