Despre Noi

Centre de logistica

NETWORK ONE DISTRIBUTION opereaza un depozit modern, de clasa A, de 30.000 m2, situat in apropierea capitalei, cu acces direct la autostrada A1 in cadrul caruia se regasesc peste 15.000 de produse si 130 de marci, reprezentand toate produsele din portofoliul NOD si categoriile de branduri proprii.

Depozitul include multe facilitati, de la dotari tehnologice specifice si sisteme de ultima generatie, pana la spatii de birouri si parcare pentru masini si camioane. Interiorul depozitului, monitorizat cu un sistem WMS, este construit o platforma P+3 dedicata produselor medii si mici si cu rulaj mare, pentru optimizarea atat a timpilor de servire a comenzilor, cat si a spatiului de depozitare.

Modelul de business NETWORK ONE DISTRIBUTION presupune livrarea bunurilor comandate de catre partener in 24 de ore. Pentru noi este important ca marfa sa ajunga la destinatia finala in conditii optime de calitate si siguranta. Drept dovada, NETWORK ONE DISTRIBUTION este o companie recunoscuta pe piata drept cel mai de incredere distribuitor, avand o rata de erori nesemnificativa in livrarea comenzilor catre parteneri - sub 0,03%.