Despre Noi

Viziune, misiune si valori

VIZIUNEA NOD este sa devina TOP OF MIND, prima optiune atunci cand un partener se gandeste la piata de electro-IT din Romania, fie ca este client existent, client nou sau prospect.

In prezent, piata de distributie este in schimbare, asadar, MISIUNEA noastra este sa aratam tuturor partenerilor ca pot tine pasul cu sprijinul Network One Distribution.

Valori in care credem

Credibilitate

Credibilitate

Stim ca prin tot ce facem construim incredere, iar increderea este despre promisiuni respectate – proiecte livrate atunci cand trebuie si la calitatea ceruta. Increderea clientilor si partenerilor ne obliga si ne motiveaza sa fim mai buni pe zi ce trece.

Echipa

Echipa

Stim ca fiecare dintre noi are un rol clar in business, dar credem ca doar impreuna facem diferenta. Numarul mare de specialisti NOD ne permite sa fim dinamici, iar expertiza pe care acestia o au in industria electro-IT ne diferentiaza in relatia cu partenerii.

Rapiditate

Rapiditate

Credem ca rapiditatea cu care ne facem treaba se masoara in numarul de parteneri multumiti si misiuni indeplinite.

Flexibilitate

Flexibilitate

Credem ca pentru a performa in fiecare zi trebuie sa intelegem nevoile clientilor si sa ne adaptam situatiilor prin deschidere si maturitate. Expunerea la situatii neobisnuite in piata locala aflata in curs de dezvoltare ne-a ajutat sa intelegem industria de distributie in mare masura si sa avem capacitatea de a oferi solutiile adecvate, prin cele mai eficiente canale, la timpul potrivit.