Despre Noi

Centre de logistica

Din 2011, NETWORK ONE DISTRIBUTION opereaza un depozit modern, de clasa A, de peste 11.000 m2, situat in apropierea capitalei, cu acces direct la autostrada A1, iar din 2016, vine in sprijinul partenerilor cu un depozit secundar de 5000 m2.

In ambele depozite NOD se regasesc peste 7.000 de produse si 90 de marci, reprezentand toate produsele din portofoliul NOD si categoriile de branduri proprii.

Primul depozit include multe facilitati, de la dotari tehnologice specifice si sisteme de ultima generatie, pana la spatii de birouri si parcare pentru masini si camioane. Interiorul depozitului, monitorizat cu un sistem WMS, este construit o platforma P+3 dedicata produselor medii si mici si cu rulaj mare, pentru optimizarea atat a timpilor de servire a comenzilor, cat si a spatiului de depozitare. Al doilea depozit include produse din urmatoarele clase: refrigerator, hood, cooker, built in, washing si microwave oven.

Modelul de business NETWORK ONE DISTRIBUTION presupune livrarea bunurilor comandate de catre partener in 24 de ore. Pentru noi este deosebit de important ca marfa sa ajunga la destinatia finala in conditii optime de calitate si siguranta. Drept dovada, NETWORK ONE DISTRIBUTION este o companie recunoscuta pe piata drept cel mai de incredere distribuitor, avand o rata de erori nesemnificativa in livrarea comenzilor catre parteneri - sub 0,03%.